Beeldend vertellen & workshops

In een verhaal doet alles mee. Buitenkant en binnenkant. Je lichaam vertelt, je gezicht spreekt boekdelen, je ogen zijn de spiegels van je (be)ziel(ing). En van binnen zijn er de kleuren, de stemmingen, de emoties en bovenal zijn er de beelden die je doen vertellen.

Verhalen vertellen is ook altijd (een deel van) jezelf vertellen.  Zonder jou is er geen verhaal. Tegelijkertijd komt het verhaal tot leven door de ander. De ander speelt er altijd in mee. Eigenlijk verschijnt het verhaal in het moment zelf tussen jou en de ander.  Zo nemen verhalen ons mee naar een andere wereld.

Voor mij is de basis omtrent beeldend vertellen ontstaan door mijn werk als fotograaf. Het geziene is nooit hetzelfde. Vandaar dat ieder verhaal, hoe oud ook, steeds weer opnieuw gezien en zo opnieuw geboren wil worden.

Pas wanneer het verhaal jou heeft geraakt zal het ook de ander kunnen raken.

Individuele begeleiding

Naast de workshops is er de mogelijkheid van individuele begeleiding op locatie. Duur van een sessie is anderhalf uur. Honorarium, afhankelijk van inkomen € 90,00 – € 115,00 – € 140,00.

Workshops Beeldend vertellen

Workshop LIEFDE, OM GEK VAN TE WORDEN

Workshop LIEFDE, OM GEK VAN TE WORDEN

DRIEDAAGSE Workshop LIEFDE, OM GEK VAN TE WORDEN Laat je meenemen en verwonderen door de liefde die in je woont en ontdek wat zij jou te bieden heeft. Van 23 t/m 25 augustus 2024 in het klooster van Huissen.

Lees meer
Middagvoorstelling De passie van Marcus

Middagvoorstelling De passie van Marcus

Jezus, het hele verhaal. Hoe het begon, de reis, woestijn en zee, geroep en stilte, demonen en engelen, geliefd en verlaten, einde en… een nieuw begin? Beleef deze tweeëneenhalf uur durende voordracht en ervaar hoe deze als een film aan je voorbij trekt.

Lees meer
Zomerweek ‘Ik en de ander’

Zomerweek ‘Ik en de ander’

Augustus 2024 ZOMERWEEK ‘IK EN DE ANDER’ met Liesbeth Woertman, emerita hoogleraar psychologie en Pete Pronk van zondag 4 t/m donderdag 8 augustus 2024 in het klooster van Huissen.

Lees meer
Workshop ‘Ik en de ander’

Workshop ‘Ik en de ander’

APRIL 2024 DRIEDAAGSE WORKSHOP ‘IK EN DE ANDER’ met Liesbeth Woertman, emerita hoogleraar psychologie en Pete Pronk op zondag 7 tot dinsdag 9 april 2024 in het klooster van Huissen.

Lees meer
Workshop ‘The Human Voice’

Workshop ‘The Human Voice’

VIJFDAAGSE WORKSHOP STEMEXPRESSIE ‘THE HUMAN VOICE’ van maandag 9 t/m vrijdag 13 december 2024 in Huijbergen met gastdocent Ulrik Barfod, een van de vaste leden van het Centre Artistique International Roy Hart in Maléraques (Zuid-Frankrijk).

Lees meer