Agenda

Workshop “The Human Voice”

Vijfdaagse workshop Stemexpressie met Roy Hart gastdocent Ulrik Barfod van 17 t/m 21 januari 2020 in het klooster van Huissen. Een unieke kans om kennis te maken met en je te laten inspireren door een van de vaste leden van het Centre Artistique International Roy Hart in Maléraques (Zuid-Frankrijk).
Lees meer

De wonderlijke wereld van de stem

Een onvergetelijke avond stemexpressie met tal van verhalen, fragmenten en oefeningen uit de wereld van het Roy Hart Theatre op zaterdag 18 januari 2020 van 19.30 – 21.30 uur in het klooster van Huissen. Gegeven door twee gedreven stemdocenten: Ulrik Barfod, hij maakt al vele jaren deel uit van het Roy Hart Centre en Pete Pronk, eigenzinnig verhalenverteller en stemexpressionist.
Lees meer

“Jouw verhaal doet er toe”, herstelverhalen in september en november 2019

Vier keer per jaar bieden Margreet Roos (Geestelijk verzorger GGZ) en Pete Pronk de themaweken HERSTELVERHALEN aan voor mensen die in de psychiatrie zijn terechtgekomen. Deze weken zijn uniek in Nederland en worden gegeven in het klooster van Huissen. De week van 9 t/ 13 september is vol, voor de week van 25 t/m 29 november is nog enige ruimte. De data voor 2019 zijn al bekend.
Lees meer

Driedaagse: Hoe zorg je? … zonder jezelf uit het oog te verliezen!

Een rustgevende én inspirerende workshop van zaterdag 5 t/m maandag 7 oktober 2019 van Pete Pronk in samenwerking met journalist en schrijfster Marlies Kieft. Zij zorgt voor haar dochter met het Syndroom van Down. Over haar ervaringen schreef ze het boek: Anders mooi, leven met Pippa. "Sinds ik Pippa de kans geef om ook voor mij te zorgen is de relatie gelijkwaardiger." Tijdens de driedaagse spelen Pippa en Pete de onvergetelijke voorstelling: "Prinses Pippa & Pete Piraat en het geheim van de Schat."
Lees meer

Workshop “De passie van je stem”

Workshop vrijdag 13 december 2019 in het klooster van Huissen. Een unieke workshop waarin je verwonderd kunt raken door de veelkleurigheid van je stem. Begeleid door een doorleefde stemexpressionist verbonden met het Roy Hart Theater.
Lees meer

Kerkdiensten in 2019

Van tijd tot tijd gaat wordt mij gevraagd voor te gaan in kerkdienst en viering, niet om te preken maar om de oude verhalen weer opnieuw te vertellen op zo’n wijze dat mensen weer verwonderd raken en voelen…. dat verhaal raakt mijn verhaal.
Lees meer