Agenda

Workshop LIEFDE, OM GEK VAN TE WORDEN

DRIEDAAGSE Workshop LIEFDE, OM GEK VAN TE WORDEN Laat je meenemen en verwonderen door de liefde die in je woont en ontdek wat zij jou te bieden heeft. Van 23 t/m 25 augustus 2024 in het klooster van Huissen.

Lees meer

Middagvoorstelling De passie van Marcus

Jezus, het hele verhaal. Hoe het begon, de reis, woestijn en zee, geroep en stilte, demonen en engelen, geliefd en verlaten, einde en… een nieuw begin? Beleef deze tweeëneenhalf uur durende voordracht en ervaar hoe deze als een film aan je voorbij trekt.

Lees meer

De ander is je leermeester

Verhalenverteller Pete Pronk en Margreet Roos, geestelijk verzorger binnen de psychiatrie, begeleiden tien jaar lang herstelweken voor mensen uit de psychiatrie in het Dominicanenklooster in Huissen. Tijd voor reflectie én een symposium.

Lees meer

Zomerweek ‘Op reis met je stem’

Van 22 t/m 26 juli 2024 in het klooster van Huissen. Een fascinerende reis naar de ongekende mogelijkheden van je stem. Geënt op de werkwijze van het Roy Hart Theatre: avontuurlijk, spelenderwijs en op de tast. Aarzel niet langer, adem het leven en vertel, zing en hoor het lied dat in je woont.

Lees meer

Zomerweek ‘Ik en de ander’

Augustus 2024 ZOMERWEEK ‘IK EN DE ANDER’ met Liesbeth Woertman, emerita hoogleraar psychologie en Pete Pronk van zondag 4 t/m donderdag 8 augustus 2024 in het klooster van Huissen.

Lees meer

Workshop ‘Ik en de ander’

APRIL 2024 DRIEDAAGSE WORKSHOP ‘IK EN DE ANDER’ met Liesbeth Woertman, emerita hoogleraar psychologie en Pete Pronk op zondag 7 tot dinsdag 9 april 2024 in het klooster van Huissen.

Lees meer

“Jouw verhaal doet er toe”, herstelverhalen in 2024 en 2025

“Jouw verhaal doet er toe”, herstelverhalen in 2024 en 2025. Een aantal keren per jaar bieden Margreet Roos (Geestelijk verzorger GGZ) en Pete Pronk de themaweken HERSTELVERHALEN aan voor mensen die in de psychiatrie zijn terechtgekomen. Deze weken zijn uniek in Nederland en worden gegeven in het klooster van Huissen.

Lees meer

Workshop ‘The Human Voice’

VIJFDAAGSE WORKSHOP STEMEXPRESSIE ‘THE HUMAN VOICE’ van maandag 9 t/m vrijdag 13 december 2024 in Huijbergen met gastdocent Ulrik Barfod, een van de vaste leden van het Centre Artistique International Roy Hart in Maléraques (Zuid-Frankrijk).

Lees meer

Kerkdiensten

Van tijd tot tijd gaat wordt mij gevraagd voor te gaan in kerkdienst en viering, niet om te preken maar om de oude verhalen weer opnieuw te vertellen op zo’n wijze dat mensen weer verwonderd raken en voelen…. dat verhaal raakt mijn verhaal.

Lees meer