Kerkdiensten

_DSC0207kl“Bijbelse verhalen ritselen.                                                                  “Bijbelse verhalen inspireren me.
dat komt omdat er mensen in wonen,                                                 Ze zijn niet te begrijpen.
mensen die geraakt zijn,                                                                         Er staat niet wat er staat.
mensen met een verhaal.                                                                        Uitleggen heeft geen zin.
de kunst is om dat zichtbaar te maken.”                                            Verwonderd raken, daar begint het mee.
                                                                                                                        En dan maar vertellen…….”

Van tijd tot tijd gaat wordt mij gevraagd voor te gaan in kerkdienst en viering, niet om te preken maar om de oude verhalen weer opnieuw te vertellen op zo’n wijze dat mensen weer verwonderd raken en voelen…. dat verhaal raakt mijn verhaal.
Naast de kerkdiensten met verhalen ga ik een aantal keren per jaar voor in een van de vieringen van de Keizersgrachtkerk in Amsterdam.

Agenda 2019

7 april 2019  kerkdienst en viering rond het thema ‘ANKERPLAATSEN’, Keizersgrachtkerk, Keizersgracht 566 (tussen Leidsestraat en Spiegelstraat), aanvang 10.30 uur

22 september 2019   kerkdienst en viering rond het thema ‘DROMEN’, Keizersgrachtkerk, idem

10 november 2019    kerkdienst en viering rond het thema ‘HOOGLIED’, Keizersgrachtkerk, idem